Үндсэн агуулга руу алгасах

Cookie

Сайтаа сайжруулж, танд тохирох хямдрал, санал харуулахад тусална. Дэлгэрэнгүй

BD Systems AsiaАлбан ёсны түншBitdefender Country Partner (шинэ цонхонд)

GravityZone-д мэдэгдлийг хэрхэн устгах вэ?

Bitdefender-ийн албан ёсны баримтаас орчуулавАнгли эх (EN) · Орчуулсан: 2026.11.10

Энэ хуудсыг AI-аар орчуулж, автоматаар шалгасан. Нарийн тохиргоо хийхээсээ өмнө англи эхтэй тулгаж болно.

Мэдэгдлийг устгахын тулд:

  1. GravityZone Control Center-д нэвтэрнэ.
  2. Цэсийн мөрийн баруун талд байгаа Notification (Мэдэгдэл) товчийг (хонхны дүрс) дараад See All Notifications гэснийг дарна. Бүх мэдэгдлийг агуулсан хүснэгт гарна.
  3. Устгахыг хүссэн мэдэгдлүүдээ сонгоно.
  4. Хүснэгтийн дээд талын Delete (Устгах) товчийг дарна.

Мэдэгдлийг тодорхой хоногийн дараа автоматаар устгахаар ч тохируулж болно. Дэлгэрэнгүйг Мэдэгдлийн тохиргоог хэрхэн хийх вэ? хуудаснаас үзнэ үү.

Энэ хуудсанд гарсан нэр томъёо

Control Center
GravityZone-ийн удирдлагын вэб консол
Асуулт байна уу?AI туслах GravityZone-ийн монгол баримтаас хайна. Нарийн асуудлыг таны гэрээт борлуулагч, Bitdefender Mongolia-ийн инженер шийднэ.