Бодлогыг устгах
Энэ хуудсыг AI-аар орчуулж, автоматаар шалгасан. Нарийн тохиргоо хийхээсээ өмнө англи эхтэй тулгаж болно.
Бодлого хэрэггүй болсон бол устгаж болно.
Бодлогыг устгасны дараа тухайн бодлого хамаарч байсан сүлжээний объектуудад эцэг бүлгийн бодлого оноогдоно.
Өөр бодлого хамаарахгүй бол эцэст нь анхдагч бодлого хэрэгжинэ.
Өөр бодлогоос өвлөгдсөн хэсэгтэй бодлогыг устгавал өвлөгдсөн хэсгүүдийн тохиргоо дэд бодлогууд дээр хадгалагдана.
Тэмдэглэл
Анхдагчаар бодлогыг зөвхөн үүсгэсэн хэрэглэгч устгаж чадна. Үүнийг өөрчлөхийн тулд бодлогын эзэмшигч бодлогын Details (Дэлгэрэнгүй) хуудаснаас Allow other users to change this policy сонголтыг тэмдэглэнэ.
NSX бодлогыг GravityZone Control Center-ээс устгахын тулд бодлого ашиглагдаагүй байх ёстой. Иймд зорилтот security group-д өөр security profile онооно. Дэлгэрэнгүйг NSX бодлогыг оноох хуудаснаас үзнэ үү.
Бодлогыг устгахдаа:
- GravityZone Control Center-т нэвтэрнэ.
- Зүүн талын цэснээс Policies (Бодлого) хуудас руу орно.
- Харагдацын сонгогчоос хүссэн төрлийн төхөөрөмжөө сонгоно.
- Устгах бодлогынхоо нүдийг тэмдэглэнэ.
- Хүснэгтийн дээд талын Delete (Устгах) товчийг дарна.
Үйлдлээ баталгаажуулахын тулд Yes (Тийм) дээр дарна.
Энэ хуудсанд гарсан нэр томъёо
- Control Center
- GravityZone-ийн удирдлагын вэб консол
- Policy
- Хамгаалалтын тохиргооны багц; төхөөрөмж эсвэл бүлэгт оноодог
