Үндсэн агуулга руу алгасах

Cookie

Сайтаа сайжруулж, танд тохирох хямдрал, санал харуулахад тусална. Дэлгэрэнгүй

BD Systems AsiaАлбан ёсны түншBitdefender Country Partner (шинэ цонхонд)

Бодлогыг хэрхэн устгах вэ?

Bitdefender-ийн албан ёсны баримтаас орчуулавАнгли эх (EN) · Орчуулсан: 2026.11.10

Энэ хуудсыг AI-аар орчуулж, автоматаар шалгасан. Нарийн тохиргоо хийхээсээ өмнө англи эхтэй тулгаж болно.

Бодлого хэрэггүй болсон бол устгаж болно.

Бодлогыг устгасны дараа тухайн бодлого хамаарч байсан сүлжээний объектуудад эцэг бүлгийн бодлого оноогдоно.

Өөр бодлого хамаарахгүй бол эцэст нь анхдагч бодлого хэрэгжинэ.

Өөр бодлогоос өвлөгдсөн хэсэгтэй бодлогыг устгавал өвлөгдсөн хэсгүүдийн тохиргоо дэд бодлогууд дээр хадгалагдана.

Тэмдэглэл: Анхдагчаар бодлогыг зөвхөн үүсгэсэн хэрэглэгч устгаж чадна. Үүнийг өөрчлөхийн тулд бодлогын эзэмшигч бодлогын Details (Дэлгэрэнгүй) хуудаснаас Allow other users to change this policy сонголтыг тэмдэглэнэ.

Бодлогыг устгахдаа:

  1. GravityZone Control Center-т нэвтэрнэ.
  2. Зүүн талын цэснээс Policies (Бодлого) хуудас руу орно.
  3. Устгах бодлогынхоо нүдийг тэмдэглэнэ.
  4. Хүснэгтийн дээд талын Delete (Устгах) товчийг дарна.

Үйлдлээ баталгаажуулахын тулд Yes (Тийм) дээр дарна.

Тэмдэглэл: MDR-ийн санал болгосон бодлогыг бусад бодлогын адил устгаж болох бөгөөд сэргээх боломжгүй. Гэхдээ тухайн компанид MDR үйлчилгээг идэвхгүй болгоод дараа нь дахин идэвхжүүлбэл эдгээр бодлого дахин үүснэ.

Энэ хуудсанд гарсан нэр томъёо

Control Center
GravityZone-ийн удирдлагын вэб консол
Policy
Хамгаалалтын тохиргооны багц; төхөөрөмж эсвэл бүлэгт оноодог
Асуулт байна уу?AI туслах GravityZone-ийн монгол баримтаас хайна. Нарийн асуудлыг таны гэрээт борлуулагч, Bitdefender Mongolia-ийн инженер шийднэ.